Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (7) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (260) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

zondag 29 maart 2009

Fèta Maria´s style

Tip van Maria

1 blok fèta van ca. 10 cm
1 bol knoflook
Olijfolie

Snijd de fèta in plakken van ongeveer een halve cm en de knoflook ik dunne plakjes.
Leg een plak fèta op de bodem van een bakje en bedek deze met plakjes knoflook. Herhaal dit tot de plakken fèta op zijn of het bakje vol.
Vul het geheel af met olijfolie tot alles onder staat en sluit het bakje af met een deksel. Plaats in de koelkast en laat de smaken 24 uur op elkaar inwerken.

De fèta is heerlijk op toast en in salades en de olijfolie en knoflook zijn (her)bruikbaar.

Gebruik bij voorkeur een stevig stuk fèta, de fèta op de foto is iets te brokkelig.

1 opmerking:

Marian zei

Leuk recept Christel, lijkt me erg lekker en makkelijk om te maken.
Ben even weer bijgelezen hier, ziet er allemaal erg leuk uit!