Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

woensdag 4 maart 2009

Flirten is gezond!

Op uitnodiging van de sportclub en het radiostation ben ik aanwezig bij de officiële opening om mijn gewonnen prijs "abonnement een jaar gratis sporten" in ontvangst te nemen.

Ruimschoots op tijd ben ik aanwezig en constateer dat het een gezellige drukte is. Het duurt zeker nog een half uur eer de wethouder de officiële opening zal verrichten dus spot ik, in eerste instantie onbewust maar al snel bewust, leuke, aantrekkelijke mannen en kom ik tot de conclusie dat er geen gebrek is aan potentieel.

Op een gegeven moment staat een van de gespotte mannen, donkerblond, lang, stevig maar niet dik, strak in pak met ietwat foute schoenen die we voor het gemakt negeren, naast me. Je kent het wel, heimelijke blikken over en weer maar een en al onschuld.

Als we voor de opening worden verzocht ons in de zaal te vervoegen staan we wederom in elkaars nabijheid. Hij besluit echter een andere plaats in te nemen voor beter zicht en ik verplaats me naar zijn plek maar hij herziet zijn besluit om vervolgens nog dichterbij te komen staan.

Met de opening achter de rug wacht ik op de prijsuitreiking en het moment dat ik naar voren zal worden geroepen om mijn prijs in officieel in ontvangst te nemen. Hij staat nu iets voor me en ik bedenk hoe ik hem aan zal raken en welke blik ik hem toe zal werpen als ik langs hem loop. Maar helaas blijkt er ondanks de aankondiging geen uitreiking van gewonnen prijs en gaat mijn ‘moment of fame’ in rook op evenals de subtiele avances.

Terwijl ik naar huis loop mijmer ik dat ik ondanks dat een gezellige middag heb gehad.

3 opmerkingen:

Bijnaam niet beschikbaar zei

Even kijken of reageren nu lukt......

Bijnaam niet beschikbaar zei

Hehe, het is gelukt. Mooie weblog Christel! Zal je blijven volgen hier. ;-)

Christel zei

Leuk, thnx! Dikke tût!