Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

maandag 9 maart 2009

Hiswa 2009, Amsterdam Boat Show

Op ons gemak, met gratis openbaar vervoer en entree, naar de RAI voor de Amsterdam Boat Show. Dat was precies wat H en ik op deze stralende zondagmiddag deden nadat we elkaar een jaar of 15 niet hadden gezien en heel wat te bepraten.

De laatste keer Hiswa was voor mij 10 jr geleden en voor H was het de eerste keer dus we hadden er zin in. Druk babbelend liepen we de entree in alwaar wij erop gewezen werden dat we een hal verder moesten want hier vond de voorstelling "Ciske de Rat" plaats. Enigzins opgelucht vervolgden wij onze weg want zóveel kinderen op een beursvloer dat kan niet prettig zijn.Op de juiste lokatie aangekomen startte onze tour langs glanzende sloepen, motorjachten, enkele zijlscheepjes en speedboten van het type snel, sneller, snelst, de een nog mooier en groter dan de ander om tussen de bedrijven door lekkers te verorberen in de vorm van een pizzapunt.Anderhalf uur later keerden we, na twee keer de ronde te hebben voltooid, bepakt en bezakt met tassen vol tijdschriften en folders en een cup a soup om thuis de energie weer op te laden, huiswaarts.

Conclusie: de grootte van de beurs viel ons wat tegen dus een keer in de 10 jaar naar de Hiswa is wat ons betreft voldoende.

2 opmerkingen:

Bijnaam niet beschikbaar zei

Leuke bootjes! De bovenste is zeker van jou? ;-)

Bijnaam niet beschikbaar zei

Van mij dus: Marian