Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

vrijdag 27 maart 2009

iki Beer

"If you look up... there are no limits"

Vandaag kwam Meneer TNT mij verblijden met een pakket dat het "iki Beer prijzen pakket" bleek, gewonnen bij een prijsvraag en verpakt in twee dozen waarvan een van flink formaat.
Normaal ben ik niet zo nieuwsgierig maar in dit geval was ik erg benieuwd wat ik aan zou treffen. De inhoud bestond uit een T-shirt, een sixpack iKi bier, een iKi cooler ‘Origami’ en de iKipedia, een kleinformaat boekje met "Japanese words of wisdom".

iKi Beer is bier op basis van groene thee en Yuzu, een citrusvrucht vergelijkbaar met een mandarijn en qua smaak met de grapefruit, in een Japans klooster ontstaan, ontwikkeld door een Nederlander en gebrouwen in België.
Het verschil met andere soorten bier is dat iKi doorrijpt na het bottelen waardoor de smaak zich blijft ontwikkelen en de gezonde elementen behouden blijven. Qua smaak is iKi Beer in vergelijking met reguliere bieren minder bitter, het heeft een zachte smaak met een vleug citrus en smaakt voller naarmate je meer drinkt, echt een lekker biertje wat mij betreft dus een blijvertje.

Geen opmerkingen: