Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

zondag 15 maart 2009

New Beauty ~ New Wellness 2009

Als ik aan Beauty & Wellness denk dan denk ik aan make-up en crèmepjes, sauna en thermale baden. Nu ben ik niet zo'n tuttent typetje maar tegen vrijkaarten voor de beurs New Beauty ~ New Wellness zeg ik geen nee, laat ze me maar verrassen.

Zo is het dat ik deze zaterdag bijtijds en fris en fruitig in de trein zit op weg naar de RAI waar de beurs plaatsvindt en een klein uurtje later over de beurs loop vol kwekkende vrouwen, tot in de puntjes voorzien van make-up, velen met een gebruinde teint, en een verdwaalde man.

Behalve informatie over make-up, crèmepjes, sauna en thermale baden kun je je laten informeren over cosmetische chirurgie, het laseren van de ogen of het weg laseren van haar, het bleken van tanden etc.

Het is allemaal niet echt my cup of tea en ik pas hier niet tussen al probeer te doen alsof ik wordt er door de verkopende partij absoluut niet uitgepikt om hun product aan te slijten of om hun gladde praatjes op los te laten.
De dame die de saunagids vertegenwoordigt neemt mijn kaartje aan met de daarop ingevulde prijsvraag en schenkt mij alleraardigst een presentje in de vorm van een handdoekje waarmee ik na een kort beursbezoek tevreden huiswaarts keer.

My opinion; it's the inside what's all about, not the outside.

Geen opmerkingen: