Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (7) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (260) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

dinsdag 3 maart 2009

What's Cooking - Gestoofde Sucade

sucadelapjes
1 tl laos
1 tl djahé
1 tl ketoembar
1 tl gemalen komijn
1 el ketchup
ketjap
pezo
boter
olie

Meng een boemboe van de kruiden met de olie en de ketchup. Verhit een klont boter met wat olie en bak de sucade op hoog vuur aan, keer de sucade en voeg de boemboe toe.
Voeg zoveel water, of bouillon, toe dat het vlees onderstaat, temper het vuur en laat ca. 3 uur sudderen. Voeg tussendoor naar behoefte vocht toe en een flinke scheut ketjap.
Serveer met snijboontjes en gekookte aardappelen of een andere groente zoals rode kool. Dit recept is uiteraard aan te passen aan de eigen wens. Ingrediënten toevoegen zoals div. kruiden, knoflook, ui en een deel vocht te vervangen door een deel rode wijn.

Geen opmerkingen: