Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (7) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (260) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

zaterdag 7 maart 2009

Black Tiger garnalen in tomaten-roomsaus


Black Tiger Garnalen in Tomatenroomsaus
met champignons, pasta en tomatensalsa

Black Tiger garnalen
2 dl Room
2 el Tomatenpuree
Knoflook
Champignons
Boter
Water

Pasta

Tomaten
4 el Olijfolie
6 el Blanke balsamico azijn
2 tenen Knoflook
Bieslook
Zout


Snijd de tomaten in stukjes, verwijder de zaadjes, doe ze in een kom en strooi er wat zout over.
Pel de knoflook, snijd in plakjes en verdeel over de tomaat, besprenkel met balsamico azijn en olijfolie, bestrooi met peterselie en laat de smaken 30 min. intrekken.

Snijd de champignons in partjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit boter in een koekenpan en bak de knoflook en Black Tiger garnalen.
Verwijder de garnalen uit de pan, zet ze apart en houd ze warm.
Voeg 1 el water toe aan het braadvocht en schraap dit los. Voeg de champignons toe en laat ze even bakken.
Voeg de room en de tomatenpuree toe, meng dit en laat inkoken tot een lichtgebonden saus en kook ondertussen de pasta al dente.
Doe de garnalen bij de saus en laat kort doorwarmen.

Geen opmerkingen: