Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

zaterdag 4 april 2009

Bruschetta

Met een overschot stokbrood leek het mij een goed plan de voorraadkast in te duiken op zoek naar ingrediënten voor bruschetta.













Bruschetta
Stokbrood
Knoflook
Olijfolie
Zeezout
Wrijf de knoflook over de stokbrood en besprenkel met olijfolie.
Rooster de stokbrood onder de grill goudbruin en krokant.
Bestrooi de bruschetta met zeezout.


Bruschetta met tonijnsalade
Blikje tonijn
Halvanaise
Rode ui, fijngehakt
Basilicum, zeer fijn
Olijfolie
Besprenkel de sneetjes stokbrood met olijfolie en leg ze onder de grill tot ze goudbruin en krokant zijn.
Meng de tonijn, halvanaise, ui en basilicum en verdeel over de bruschetta.


Bruschetta met tomaat
Tomaten, in kleine blokjes
Ui, genipperd
Knoflook, fijngehakt
Citroensap
Witte balsamico
Basilicum, zeer fijn
Olijfolie
Besprenkel de sneetjes stokbrood met olijfolie en leg ze onder de grill tot ze goudbruin en krokant zijn.
Meng de tomaten, ui, knoflook, citroensap, balsamicoazijn en basilicum en verdeel over de bruschetta.

Geen opmerkingen: