Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (20) recepten (267) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

zondag 26 april 2009

Groene asperges met een dressing van PXGeen zin om moeilijk te doen en de smaak van groene apserges tussen andere smaken te moeten zoeken besluit ik het simpel te houden met de dressing van het recept kruidensla met rosbief en sherryrozijnen, in dit geval zonder de rozijnen, van Yvon.
Maak de dressing volgens recept en bak de pijnboompitten kort goudbruin in een droge koekenpan. Snijd het onderste gedeelte van de asperge, bak de asperges ongeveer 10 minuten in olie, draai ze halverwege de baktijd een keer om.
Door het bakken van de asperges komt de nootachtige smaak goed tot zijn recht welke goed combineert met de zoete, stroperige PX dressing.

5 opmerkingen:

Yvon zei

Hé zijn we op dieet? ;-) Lijkt me zeker lekker die PX met asperges.

Christel zei

Precies, PX dieet. ;-)

Dominique zei

hallo, ik mag toch wel hopen dat je na dat copieuse maal nog iets genomen hebt? Dit is wel heel treurig....

Christel zei

Ik had zoveel trek dat ik dit al ruim voor vijf uur had gemaakt. Normaliter 'kwak' (erg bourgondisch ben ik dan) ik de rest er op als ik tevreden ben over de foto maar ik had wat weinig klaargemaakt.
Dit keer de bezorgservice gebeld en ter maagvulling een Pita Souvlaki laten bezorgen.... heerlijk!

Dominique zei

Ik dacht al, dit kan toch geen hele maaltijd wezen he!