Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

zaterdag 16 januari 2010

De spelregels zijn flexibel

Al een paar keer hadden we onze afspraak verzet en vandaag zouden we naar Utrecht gaan. Op de valreep besloten we dat niet te doen omdat ik daar ad hoc geen zin in had. Gelukkig is Do heel flexibel en kwam ze gezellig een bakkie doen. We besloten dat we wel even moesten "Poorten". Do deed zich tegoed aan een Mediterraanse sandwich; met steak tartare, anchoïade, uienringen en kaantjes en ik met de Specialiteit van de dag; maisbrood met pesto, pastrami en gegrilde paprika.

Onder het kletsen vonden we tijd om de omgeving te scannen en aanwezigen te observeren. We verbaasden ons over een stel dat mijlenver bij elkaar vandaan leek, van elkaar afgewend en elk verdiept in een deel van de krant.
En dan het stel tijdens hun eerste date en zich in een aftastende fase bevond. De man deed erg zijn best maar de houding van de dame was vooral gesloten. Ze probeerde haar best te doen maar schoof steeds terug naar haar uitgangspositie.Na de late lunch besloot ik mijn avondmaal simpel te houden en flanste een salade in elkaar van Rucola met schelvislever, cherrytomaatjes, pijnboompitten en crema di balsamico. Daarbij focaccia met tomaat en rozemarijn.

7 opmerkingen:

Jaartal zei

mooi nagrechtje voor de lunch zeg maar

Dominique zei

Meid ik ben niet flexibel, gewoon lui, en ik weet dat bij jou de koffie lekker is, en de verwarming aanstaat....
Zou dat stel nog een 2e date prikken? Ik weet het niet. En zoals dat andere stel hoeft het van mij niet, dan liever alleen met de krant.

Tom Rademakers zei

Ziet er lekker uit. Kan wel wat vitamines gebruiken na een (bier)skivakantie ;)

Christel zei

@ Tom

En caloriën verbranden... ;)
Ik neem aan dat je er meer hebt ingenomen dan verbrand.

Tom Rademakers zei

@Chris
Afzien jôh! Skien en bier drinken. Halve liters, vreselijk !!! :D
Jammer dat jij niet bent gegaan. Het was leuk geweest als we elkaar toevallig op de piste of in de kroeg tegen waren gekomen.

Christel zei

Vreselijk hè, al dat bier, haha!!
Toevallig in de kroeg lijkt me aannemelijker dan toevallig op de piste. We halen de schade vast wel een keer in. ;)

Tom Rademakers zei

@Chris
Daar drink ik een biertje op (halve liter) ;)