Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

dinsdag 19 januari 2010

What's Cooking - Pasta met kip

Ik had bedacht weer eens pasta klaar te maken en had enorm veel zin in het recept met kip, asperge-ricottasaus en pistachenoten. Maar helaas, de saus uit pot die ik ooit bij X kocht zag ik daar niet meer dus moest ik iets anders verzinnen.

Na wat gerommel in het keukenkastje vroeg ik me af wat ik met het potje Rouille crème moest en besloot die te gebruiken voor de saus.

In de tijd dat de penne kookte bakte ik stukjes kip met wat zout en kerriepoeder en voegde een paar theelepels rouille toe. Omdat de smaak wat vlak was roerde ik er nog een flinke schep mosterd met peppadew doorheen en schepte ik er wat olijven over. Snel, eenvoudig en verrassend lekker.

3 opmerkingen:

© RJ zei

Als je 'op avontuur' gaat geniet ik altijd het meest. De ware 'cuisine sauvage'... Hulde!

Nu alleen nog even proberen om je creatie na te maken...

Christel zei

Dat namaken is niet zo moeilijk RJ. En het lukt je waarschijnlijk ook nog het er zo uit te laten zien dat het smakelijk lijkt, wat het ook was.
Tegen de tijd dat ik klaar ben met koken gaat de maag voor het oog en bedenk ik later dat het gerecht er wel erg sneu (lees onaantrekkelijk) uitziet. :)

huub zei

HEERLIJK... van de week voor het eerst sushi gegeten... was ook heerlijk...