Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (7) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (260) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

donderdag 4 februari 2010

Tilapia met rijst en groenten

Tijd voor vis.














  • 100 g rijst
  • 100 g wokgroenten
  • 2 tilapiafilets, in reepjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, geperst
  • gembersiroop
  • tobasco
  • olijfolie


  • Kook de rijst. Fruit de ui en de knoflook. Voeg de tilapia toe en bak deze een paar minuten mee. Schep de vis uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
    Wok de groenten 3 minuten, roer er gembersiroop en een paar druppels tabasco door en laat goed doorwarmen. Schep de vis bij de groenten en serveer met de rijst.

    5 opmerkingen:

    Tom Rademakers zei

    Ik ben gek op vis en ik ga het recept zeker uitproberen. Jouw recepten zijn altijd heerlijk ;)

    Dominique zei

    Slijmjurk....Welke recepten heb je nu werkelijk al uitgeprobeerd? Ik heb je dit namelijk al eerder horen zeggen....

    Boudewijn zei

    Dank je! IK ga het dus ECHT proberen! Lijkt me erg lekker!

    huub zei

    direct linkie naar dochterlief verzonden...

    Christel zei

    Ik ben benieuwd wat degene die het daadwerkelijk maakt ervan vindt.

    Ik heb wokgroenten uit de diepvries gebruikt maar had per ongeluk een zak met overwegend paprika, en dat vind ik echt yuk!
    Met het eruit vissen ervan bleven wortel, sperciebonen en rode ui over.
    De gembersiroop benadrukt het zoet van de wortel, dat vond ik erg lekker.