Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

woensdag 21 april 2010

Afscheid

Vandaag neem ik met pijn in mijn hart afscheid van jullie.
Ons contact was kort maar intensief. Waarschijnlijk had ik meer aan jullie dan jullie aan mij want jullie stonden altijd voor me klaar. Jullie waren zacht en warm, en ook een beetje stroef waardoor jullie ervoor zorgden dat ik op de been bleef.
Misschien had ik beter mijn best voor jullie moeten doen. Om jullie op die manier langer te behouden en te behoeden. Als dank voor het intensieve contact zien jullie er nu uit alsof jullie een zwervend bestaan door de farvella hebben geleid. Groezelig, grauw, gescheurd. Tja, eigenlijk gewoon hartstikke versleten.
Sorry pantoffels!

7 opmerkingen:

Mark zei

Dacht even dat je ons bedoelde en ging stoppen met je blog :) waarschijnlijk heb je het ook bewust zo geschreven. Als dat zo is, erg goed gedaan.

Tom Rademakers zei

Met mijn voorganger eens. Goed gedaan ;)

jaartal zei

grijns.. mooie schijnbeweging

Michiel zei

Werd écht even bang! Pft! ;-)

Enne, volgens mij heb je je pantoffels de grootste eer bewezen die je ze kon doen: ze inzetten waar ze het best tot hun recht komen. Dat dat dan toevallig onder je riekende voeten is, ach... ;-)

Anoniem zei

Wat grappig beschreven..
Grtz. Marieke

Bertie zei

Als Mark, maar bij de woorden 'zacht en warm' begreep ik dat het iets anders moest zijn.
Haha...

Frank B zei

Je liet me schrikken.