Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

vrijdag 9 april 2010

Inspiratie

Als het mij aan inspiratie ontbreekt blog ik over eten. Tenzij absoluut oninteressant... en dan nog.

Het ontbreekt mij op dit moment aan inspiratie en wegens het testen van specifieke producten met opgelegde geheimhouding kan ik zelfs een week niet inhoudelijk op het voer ingaan. U merkt; ik word er een beetje dwars van.

Dat dwarse brengt met zich mee dat ik verschrikkelijk foute stukjes schrijf die ik beter niet kan publiceren. Het zegt tenslotte net zoveel, zoniet meer over mezelf dan.... Een heel erg fout gedicht ligt naast mijn kussen en ik schaterlach om een bijnaam die ik zojuist verzonnen heb. Hij is raak en grappig maar zal, ondanks de vette knipoog, niet als compliment ontvangen worden.

Maar! Gelukkig. Er is iets dat mij terugbrengt in mijn evenwicht. Bij mijn gevoel (hoewel: dwars voelt ook best lekker) en rust.9 opmerkingen:

Jaartal zei

Laat dan ns zien hoe dwars je kunt zijn ????

Leo zei

Je bent dus een dwarsligger??? Is het dan niet handig om je aan te melden bij Prorail? Daar zijn ze gek op die dingen en wie weet hoe spannend het is om deel uit te maken van ons veel geloofde railvervoer? En je houdt er inspiratie aan over voor je logjes...

Christel zei

Nee hoor Leo. Ik ben best een meegaand type.
En een logje over het railvervoer heb ik pas nog geplaatst.

Anoniem zei

volgens mij gaat het hierom:

je "moet" je aan de regels houden en die leggen beperkingen op.

Frank B zei

Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar die foute stukjes en de bijnaam (van wie?). Trouwens mooi stuk muziek, daar ga ik ook nog een keer over schrijven.

Christel zei

@ Anoniem
Ik moet niet zoveel. Althans dat gevoel heb ik niet als ik maar bij mijn gevoel blijf.

@ Frank
Die muziek heb ik van jou. Verwacht niet anders dan dat je er nog eens over schrijft.
En de rest.. dat hoor je nog wel.

Bertie zei

Mooie muziek.
Maarre, wanneer onthul je de bijnaam??

Michiel zei

Ik heb dat met muziek van Ludovico Einaudi! Dubbelcd aan, na een uurtje even uit de luie stoel om kant b erin te doen en nog een uur later is mijn hoofd rustig en schoon. :-)

Michiel zei

Al moet ik bekennen dat met de vier meter veertig aan voornamelijk klassieke lp's er ook nog wel eens andere muziek kon zijn waarbij ik heerlijk tot rust kom. ;-)