Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (17) recepten (263) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

zaterdag 8 mei 2010

Piepers enzo

Dat de Cat Whisperer kan communiceren staat buiten kijf. En zo gooien we onze planning tot beider tevredenheid om. Dit betekent dat ik vandaag toch na zal moeten denken over wat ik zal koken.

Het lijkt alsof de piepers in de bijkeuken zich aldaar voort dreigen te planten en dat herinnert me aan het verrassend lekkere recept van de Formule 1 soep.
Een mooie gelegenheid om de berg piepers te lijf te gaan en het grauwe wolkendek, waar elk moment een bui uit kan vallen, te trotseren voor wat laatste ingrediënten.

Terug van boodschappen bespeur ik een akelig knorrend geluid en bedenk dat ik zowaar vergeten ben te lunchen. Niets voor mij maar nu door de hotline na planningwijzigingen... Een restje udang peteh is zo opgewarmd en met wat fijngesneden andijvie tussen een geroosterde pita geschept. Een flinke klodder knoflooksaus erover en smikkelen.

1 opmerking:

Leo zei

Tja, het zijn allemaal lekker uiziende zaken die jij telkesn voorschotelt. Ik at gisteren een taartje bij de koffie, een broodje met kroket in Wamel, een Dits broodje met Schnitzel in Kleve en thuis weer een paar heerlijke Duitse broodjes. Veel gereden, dus moest improviseren...Niks verfijnde gerechten en ook geen knorrende maag.