Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (20) recepten (268) restaurant (42) Salade (27) studentenhap (17)

dinsdag 28 juni 2011

Wherever I lay my hatNa kilometers te hebben afgelegd liep ik een leuk vriendinnetje tegen het lijf. Ze is stoer en doet precies waar ze zin in heeft, ze zit dus lekker in haar vel. Soms houdt ze mij gezelschap als ik lig te slapen en kan ik haar als ik wakker word verleiden met me te neuzen.

Verder woont ze in een alleraardigst huisje met een knus tuintje. Als het mooi weer is liggen er van die fijne dikke kussens op het tuinbankje waar ik me dan heerlijk in nestel en mooie dromen droom. En als het regent of koud is dan schiet ik door de kier van de schuurdeur naar binnen en klim voor een dutje boven op een stapel tuinstoelkussens die op zo´n tweewielig geval liggen. Nu gaat dat niet altijd goed, eens mieterde ik er zomaar af en schrok ik mij een hoedje.

Soms pak ik mijn rugzakje en kuier ik verder maar steeds keer ik terug naar mijn vriendinnetje want het bevalt mij daar best. En nu het vrouwmens heeft gezien hoe slank ik ben krijg ik zelfs af en toe wat te knabbelen.