Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (20) recepten (268) restaurant (42) Salade (27) studentenhap (17)

maandag 17 oktober 2011

Op stap op donderdag


Afgeladen vol had het moeten zijn in de Tuinzaal van de Burcht als Peter Pontiac voorleest uit Kraut en The Pignose Willys hun stevige Rock Blues Trash ten gehore brengen. De werkelijkheid is anders met als voordeel dat het muisstil is tijdens de lezing over zijn in de oorlog foute vader die in 1978 op Curacao spoorloos verdween. De prachtige tekeningen van Peter Pontiac verlevendigen het verhaal, een verhaal zonder punt maar met een comma.

Ook de Haarlemse band The Pignose Willys gaat, niet gehinderd door de magere opkomst, volle bak met hun Rock Blues Trash waarbij zelfs de meest stijve hark met een brede grijns zijn bewegingen niet in bedwang houdt. En bij de prijsvraag zonder prijs pijnig ik mijn brein over het nummer dat ik herken maar waarvan ik even niet op de titel kan komen. "The spy in the house of love"Leiden U heeft iets gemist!

Geen opmerkingen: