Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (20) recepten (268) restaurant (42) Salade (27) studentenhap (17)

dinsdag 24 januari 2012

Ouderwets wordt nieuwerwets

Ik zat er een beetje mee in mijn maag... nou ja eigenlijk juist niet en dat was precies het probleem. Van het rozijnenbrood waar ik helemaal klaar mee was lag nog bijna een half in de kast. Weggooien? Een regelrechte doodzonde in het kader van mijn afkeer van voedselverspilling dus nee. Men neme...

  • 4 plakken rozijnenbrood
  • 1 ei
  • 1 dl melk
  • 25 g suiker
  • boter
  • poedersuiker
  • kaneel

Klop het ei los met melk en suiker en wentel de sneetjes rozijnenbrood door het mengsel. Verhit wat boter in een pan en bak het brood aan beide zijden bruin en krokant. Bestrooi met poedersuiker en kaneel en smullen maar.

1 opmerking:

Jaartal zei

wentelteefje-achtig maar dan weer heel anders!