Labels

art (27) budget (12) Cultuur (8) gedichten (43) hutspot (9) katten (53) muziek (46) Paleo (20) recepten (267) restaurant (42) Salade (26) studentenhap (17)

dinsdag 18 december 2012

RAP op DonderdagNaturalis Biodiversity Centre wil meer en meer de stad Leiden in. Naturalis gaat niet alleen nieuwbouw plegen naast het bestaande gebouw, maar wil ook andere locaties in de binnenstad opnieuw inrichten, zoals de magazijntoren aan de Darwinweg en het collectiegebouw aan de Raamsteeg.

Voor een frisse invulling van deze bijzondere locatie aan de Raamsteeg, heeft Naturalis kortgeleden gebrainstormd met Stadslab. Hieruit werd geconcludeerd dat er voldoende mogelijkheden bestaan om van deze locatie een bruisende ontmoetingsplek te maken, waar bezoekers, kunstenaars, wetenschappers en ondernemers elkaar hier kunnen opzoeken!

Kortom, Naturalis heeft spannende plannen in Leiden, maar hoe concreet zijn deze plannen, wat betekenen ze voor de stad? Directeur van het Naturalis Biodiversity Centre Edwin van Huis komt hier 20 decemer over spreken in het RAP.

Geen opmerkingen: